Close

Phoenix Reborn Build

Phoenix Reborn Build

Phoenix Reborn Build uključuje addone za gledanje filmova i serija, sportske addone, dječji kutak, radio, filmove „za odrasle“ i integrirani Phoenix Reborn Addon u kojem se nalazi izvrstan spoj Michelove IPTV liste i bivšeg MB addona. Instalacija Phoenix Reborn Builda nije zahtjevna, postupak je jednostavan i detaljno objašnjen u video tutorialu. I Kodi početnici, slijedeći upute, mogu samostalno instalirati Build i bez brige uživati u ponuđenim addonima i programima.

Build se može instalirati na windowse (najmanje Windows 7 sa SP1), na linux, na TV box ili mobitel (android), na Raspberry, na USB stick i još koješta.

Za ljude koji imaju stariji TV box, preporučuje se Libreelec (zadnja verzija je 8.2.3) i na njega Kodi 17.6. Sve se to instalira na SD karticu i box se podiže sa SD kartice, a prije androida (koji je u boxu). Onaj tko želi imati Build na USB sticku, poželjno je da imaju što brzi stick, a jedini uvjet je da PC ili laptop, u koje će staviti USB, podržava 64 bitne instrukcije.

Unutar build-a nalazi se dodatak za update build-a, tako da je ažuriranje build-a, veoma jednostavno za svakog korisnika. Update Phoenix Reborn Build-a, je automatski, samo treba prihvatiti ažuriranje.


Instalacija

Add source link:
http://phoenixrebornbuild.com.hr/phoenixbuild

Loading...
Loading...